Wegens omstandigheden GEOPEND (2016)

‘Wegens omstandigheden geopend’ (geschreven door Aris Bremer, onder regie van Anneke van der Wal) gaat over Herberg ‘De Kromme Kronkel’ in Krimpen aan de Kronkel, een in verval geraakt dorpje, waar broer en zus Kromme de dienst uit maken.

Lidi, Ellen en Meta schuilen op hun jaarlijkse kanotocht in Herberg ’De Kromme Kronkel’ voor een onweersbui. Krijn en Stien Kromme, waard en waardin, hebben moeite de touwtjes aan elkaar te knopen. De enige stamgast is Bram Boterblom, vanwege de Klare Kronkel, de specialiteit van het huis, èn zijn latente verliefdheid op Stien. Het bezoek van de drie dames gooit het rustige leventje van broer en zus overhoop. Leek het eerst beperkt te blijven tot een uurtje overdadig genieten van de Klare Kronkel, maar de dames hebben ieder hun eigen bedoeling met hun bezoekje…


Rolverdeling:
Krijn Kromme …… Ruud Meester
Stien Kromme …… Marlies Roozendaal
Bram Boterblom …… Herman Boon
Lidi Roemers …… Hennie Schoonhoven
Meta Miedema …… Els Spaan
Ellen de Leeuw …… Laura Borst

Te zien op zaterdag 5 maart
, vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart 2016 (20.00 uur) in Het Vereenigingsgebouw, Hoofdstraat 206 te Bovenkarspel. Zaal open: 30 min. voor aanvang.
Entree: € 7,50   –   Voorverkoop € 7: Drukkerij BorBo, Hoofdstraat 186 en Dina Roozendaal, Spoorsingel 54 (tel. 0228- 512407)