Kabaal in de kleedkamer (2014)

kabaalindekleedkamer_poster2014’Kabaal in de kleedkamer’ (geschreven door Luuk Hoedemaekers, onder regie van Anneke van der Wal) is een hilarische klucht over de muizenissen in de kleedkamer van een theater, waar Toneelvereniging Kunst & Kitsj net hun laatste voorstelling heeft gespeeld.

Wanneer drie actrices van hun regisseur te horen krijgen dat zij zelf mogen bepalen wie van hun de hoofdrol mag spelen in het nieuwe stuk, ontstaat er heel wat kabaal in de kleedkamer. Om toch tot een oplossing te komen, besluiten ze hun lot in handen te leggen van Jantje, de toneelmeester. Jantje ziet er niet alleen uit als een sul, hij ís het ook. Bovendien wordt hij nogal klein gehouden door zijn moeder. Maar wat nog veel erger is… Jantje heeft nog nooit van zijn leven ’gekernisteld’! Als u zich nu afvraagt; wat is ’kernistelen’? En wat hebben die drie actrices daarmee te maken? Tja… om daar achter te komen zult u toch écht moeten komen kijken.


Rolverdeling:
Jan(tje) van den Einde …… Ruud Meester
Katja Buurman …… Laura Borst
Claries van ’t Hout …… Marlies Roozendaal
Karin Bloementuin …… Jocelyn Meester (gastrol)
Jaap de Mol …… Peter Meester (gastrol)
Gardenia van den Einde …… Els Spaan
Tatjana Smik ……  Katja Buurman & Jantje v/d Einde
Rosanne van der Meijden ……  Esmee Schooneman (debutant)
Henk van der Meijden …… Michel Bleeker (debutant)
Joop …… Herman Boon


Te zien op zaterdag 8 maart
, vrijdag 14 maart en zaterdag 15 maart 2014 (20.00 uur) in Het Vereenigingsgebouw, Hoofdstraat 206 te Bovenkarspel. Zaal open: 30 min. voor aanvang.
Entree: € 7,50   –   Voorverkoop € 7: Drukkerij BorBo, Hoofdstraat 186 en Dina Roozendaal, Spoorsingel 54 (tel. 0228- 512407)